Prodejna

Naši podniková prodejnu slouží nejen pro prodej, ale rovněž jako výdejna objednávek z e-shopu a místo, kde naši specialisté zodpoví Vaše dotazy a poradí s aplikací našich produktů.

Kde naši prodejnu najdete:

PROXIM s.r.o.
Stará Obec 318
533 54 Rybitví
tel.: 466 680 327

Provozní doba: Po–Pá 7.00–16:30 hod. 

Kontakt: Pavel Žáček, tel.: 602 141 200

V prodejně lze platit kartou.

Zobrazit větší mapu s umístěním prodejny Proxim

 

Přímý nákup

Firemní prodejna nabízí produkty v řadě kategorií z naší produkce. V prvé řadě je kupujícím k dispozici sortiment produktů bazénové chemie značky Probazen a souvisejícího bazénového příslušenství. Pro ochranu, ošetření a kvalitní dlouhodobou údržbu okrasných a koupacích jezírek nabízíme speciální bioenzymatické a další výrobky, a to včetně kvalitních krmiv pro okrasné ryby. Nelze pominout ani oblíbenou produktovou řadu PROSPA obsahující přípravky určené pro komplexní celoroční péči o vodu ve vířivkách.

Se značným zájmem se u našich zákazníků setkávají rovněž produkty značky Proseptik, jež zastupují řadu biologických přípravků pro zahradu a domácnost k ošetření septiků, odpadů, potrubí či kanalizace.

Samostatnou produktovou řadou, rovněž nabízenou v naší prodejně, jsou přípravky značky RESISTIN – vysoce kvalitní antikorozní nátěry a spreje pro ochranu a konzervaci exponovaných segmentů automobilových karoserií.

Zastavte se v naší prodejně a doplňte svoji výbavu pro bazén, jezírko, vířivku či automobil, seznamte se s dalšími chemickými přípravky z naší široké nabídky. Očekávají Vás výhodné ceny a odborně vyškolený personál, jenž Vám ochotně poradí s Vašimi problémy a zodpoví veškeré dotazy k našim produktům a jejich praktickému použití.