Informace a reklamační řád

Storno objednávky

Od odeslání objednávky je objednávka považována za závaznou. Zákazník má však právo na odstoupení od kupní smlouvy (tedy od objednávky) do 14 dnů od převzetí zboží. Chce-li tak zákazník učinit, doporučujeme vrátit zboží neponičené, v originálním neporušeném obalu a s kompletním obsahem (s návodem, záručním listem a kompletním příslušenstvím).
 

Reklamační řád

Záruční doba na všechny výrobky je 24 měsíců od data výroby. 
Prodávající expeduje výrobky vždy do 12 měsíců od data výroby.

Obsah zásilky nesouhlasí s dokladem

Jestliže nesouhlasí množství nebo druh zboží, které jsme Vám zaslali, pak prosím přijměte naši omluvu za toto nedopatření a dejte prosím nám možnost tuto chybu napravit rychlým vyřízením reklamace.

Jak postupovat?

Zašlete nám prosím zprávu na e-mail vimmerova@proxim-pu.cz a uveďte číslo faktury nebo číslo objednávky a zjištěný rozdíl v dodávce. Budeme Vás kontaktovat a sjednáme s Vámi postup vyřešení problému.

Podmínky reklamace zboží

Zboží, u kterého se projevila vada v záruční lhůtě, je možné reklamovat. Reklamaci je možné uplatit na adrese provozovny PROXIM s.r.o., Stará Obec 318, 533 54 Rybitví.

Reklamace se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku a Zákona o ochraně spotřebitele.

Doporučené způsoby reklamace

1. Uplatnění reklamace osobně

Reklamaci uplatníte na adrese provozovny PROXIM s.r.o., Stará Obec 318, 533 54 Rybitví. Pokud zboží splňuje podmínky pro přijetí do reklamace, bude Vám na místě vystaven reklamační protokol a zboží bude přijato do reklamačního procesu. O vyřízení reklamace budete informováni emailem ve lhůtě do 30 dnů.

2. Zaslání reklamovaného zboží

Reklamované zboží zasílejte na adresu PROXIM s.r.o., Stará Obec 318, 533 54 Rybitví. Zboží řádně zabalte, aby nedošlo k poškození při přepravě a přiložte průvodní dopis, u kterého doporučujeme, aby obsahoval tyto informace: datum zakoupení zboží, číslo dokladu (faktury), detailní popis závady. Jakmile dorazí zásilka se zbožím do naší firmy, bude zboží přijato do reklamačního procesu. Reklamační protokol bude odeslán zákazníkovi emailem do 2 pracovních dnů od obdržení reklamovaného zboží. O vyřízení reklamace budete informováni emailem ve lhůtě do 30 dnů.

Jestliže je reklamace vyřízena výměnou, zašleme vyřízenou reklamaci zpět na Vaši adresu.

Dopravu reklamovaného zboží hradí zákazník. V případě, že reklamace bude shledána oprávněnou, prodávající uhradí zákazníkovi dopravní náklady v nutné výši.

 

Ochrana osobních údajů

   Provozovatel tohoto internetového obchodu se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne jakékoli třetí straně. Potřebné osobní údaje budou předány pouze dopravci (jméno, adresa, popř. telefon). Vaše data budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím.