O Společnosti

Jsme ryze českou společností založenou v roce 1992. Během čtvrtstoletí naší existence jsme z malé firmy tří společníků vyrostli v prosperujícího výrobce a distributora chemických látek a přípravků. Úspěšně jsme zvládli náročné legislativní a ekologické podmínky, splnili požadavky našich odběratelů na vysokou kvalitu a přesnost dodávek, získali pevnou pozici ve vysoce konkurenčním prostředí. Disponujeme stabilním týmem stálých zaměstnanců a externích specialistů plnících vysoké nároky kladené na vývoj, výrobu a distribuci chemických přípravků. Souběžně s vlastními produktovými řadami dlouhodobě úspěšně vyrábíme i privátní značky chemických prostředků. Dlouhodobě spolupracujeme s kanadskou společností NVIRON BIOSOLUTION v oblasti výroby enzymatických a bakteriálních přípravků šetrných k přírodnímu prostředí.

Mezi naše priority náleží individuální a otevřený přístup k zákazníkům. Rozsáhlé jsou naše aktivity v oblasti poradenství – jsme specialisty v oboru péče o vodu, spolupracujeme s veřejnými bazény a aquaparky, jimž dodáváme naše výrobky, provozujeme specializovaný portál Péče o vodu. Angažujeme se rovněž na odborných konferencích a nadstandardní pomoc při řešení problémů poskytujeme i našim zákazníkům. Jsme členy Asociace biobazénů a jezírek, oborového sdružení firem a specialistů zabývajících se problematikou biobazénů, koupacích a okrasných jezírek a přírodních koupališť.

Čtvrtstoletí rozvoje společnosti nás přivedlo k mnoha úspěchům, stabilnímu postavení na trhu a dlouhodobé spolupráci s řadou tuzemských i nadnárodních zákazníků. Naší hlavní vizí je další rozvoj vývoje a výroby při zachování nejvyšších standardů kvality a upevnění pozice mezi předními českými výrobci a dodavateli chemických přípravků a bioenzymatických produktů.

Vyzkoušejte i Vy kvalitu našich výrobků a rozsah našich služeb. Bude nám ctí, pokud se zařadíte mezi naše zákazníky.