Seriózní přístup

 

30 let s Vámi

30 let úspěchů a rozvoje

Během tří dekád jsme se z malé firmy 3 zakladatelů změnili v prosperující společnost s vlastním výrobním a provozním areálem, v němž nyní pracuje 27 zaměstnanců. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme chemické přípravky stovkám spokojených zákazníků v České republice a více než tuctu evropských zemí. Servis pro naše zákazníky jsme rozšířili o poradenské služby v oblasti péče o vodu.

 

Aktivní firma ABAJ

Jsme obchodním členem Asociace biobazénů a jezírek a hrdými nositeli značky Aktivní firma ABAJ. Toto ocenění je udělováno společnostem, které kromě vlastní výroby a prodeje dlouhodobě vykazují aktivní přístup k „jezírkářskému“ oboru, kladou důraz na vzdělávání svých zaměstnanců a korektně přistupují k ostatní členům Asociace.

Certifikace ISO

Jsme držiteli certifikátu ISO 9001:2008 potvrzujícího shodu našeho systému managementu s požadavky příslušné systémové normy. Naši certifikaci jsme během 18 let při recertifikačních auditech vždy úspěšně obhájili.

 

 

Certifikace APEK

Jsme certifikovaným obchodem Asociace pro elektronickou komerci. Udělení a úspěšné držení certifikátu je mimo jiné podmíněno úplným a pravdivým informováním zákazníků o zboží, cenách a obchodních podmínkách, korektním nákupním a reklamačním procesem, vysokou úrovní komunikace obchodu se zákazníky a trvalým plněním všech zákonných požadavků kladených na internetové obchody.

 

Heureka

Kvalita služeb nabízených e-shopem i naše produkty jsou dlouhodobě kladně oceňovány v recenzích zákazníků na zbožovém portálu Heureka.cz. Pokud jste i Vy nakoupili v našem e-shopu, předem děkujeme za vyjádření Vašeho názoru na Heuréce. Recenze našich zákazníků pravidelně sledujeme a případné náměty na zlepšení služeb či zjednodušení procesu nákupu a objednávky pečlivě zvažujeme a uvádíme do praxe.

 

ReferenceHodnoceni.cz

Naše společnost byla ověřena systémem ReferenceHodnocení.cz. Na stránkách služby se můžete seznámit s referencemi našich spokojených zákazníků.